IHANAA MUUTOKSEN VUOTTA 2015!

Vuodenvaihde on aina hyvä aika miettiä uusia alkuja. Tämä vuosi ei ole poikkeus vaan vuosi on allekirjoittaneella alkanut oikein super rytinällä! Virkavapaus päivätöistä, muutto uuteen kaupunkiin, downshiftaus, uusi harrastus (jooga!!!), uusi elämäntyyli ja tämä kaikki tähtää nyt siihen että monien vuosien unelma omasta debyyttilevystäni voisi toteutua. Albumiani olen työstänyt työn ohessa täysin omakustanteena eli asiat on aina edenneet kun valuuttaa on saanut tarpeeksi säästöön ja aikataulut on saanut kohtaamaan kanssamuusikoiden kanssa. Siksi toivonkin kärsivällisyyttä kaikilta teiltä jotka levyä mahdollisesti odottaa. Kyllä tässä töitä ollaan tehty ja hienoa musiikkia saatu nauhalle ja voidaan alkaa jo varovasti unelmoimaan siitä hetkestä että konkreettinen levy on kädessämme ja toivottavasti mahdollisimman monen teistä käsissä!

Hirmuisesti kyllä oppii samalla kun tekee levyä! Jos tulee vaikka lisääkin levyjä jatkossa niin tietää jo paljon enemmän mitä tehdä ja missä vaiheessa. Mutta kai tämä on kaikille ensikertalaisille opettelua. Päällimmäisenä on jäänyt mieleen että rakastan studiossa olemista. Sellainen kollektiivinen luovuuden tila jota kestää useita päiviä on jopa humalluttavaa. Addiktoiva luovuuden hurmostila jota seuraa sitten väistämättä realismipommi kun huomaa että miten paljon on vielä töitä valmiiseen levyyn asti. No, kuuluu asiaan..!

Mitä on sitten odotettavissa levyn sisällöltä? Visioni on ollut että saisin tallennettua nauhalle kauniita melodioita, koskettavia aiheita ja ennen kaikkia tunnelmia. Musiikkia joka veisi mennessään jonnekin muihin maailmoihin. Sielukkuutta, sekä tilaa myös improvisoinnille. Tyylilajeissa liikutaan siellä popmusiikin ja jazzin välimaastossa. Välillä kaatuen jompaankumpaan suuntaan enemmän. Mukana levyllä on jazztrio Joonas Haavisto – Ape Anttila – Ville Pynssi, Oulu Sinfonian taitavia jousisoittajia, sekä vierailevia tähtiä trumpettisankari Jukka Eskola ja äärimmäisen koskettava kitarataiteilija Matti Oja. Matin studiovierailusta löytyykin pieni videonpätkä facebook –sivultani. Siinä pieni sneak peak! Muista myös tykätä sivusta niin saat jatkossakin infoa levyn valmistumisesta. Ja jos tekee mieli lisää sneakata mun elämää niin muista vielä instagram. ?

Kiitos sinulle mielenkiinnosta ja tänne asti lukemisesta! Mahtavaa alkuvuotta ja uusia ihania tuulia kaikkien ihanaisten elämään toivotan!