Ensimmäinen 2013 VoF-livelähetys

Hei!

Ensimmäinen tämän tuotantokauden VoF-livelähetys on täällä tänään! Kun kirjoitin edellistä blogitekstiäni, toivoin hiljaa pienessä mielessäni, että pääsisin vielä kirjoittamaan blogiini aiheesta: Livelähetys on täällä tänään ja minä olen siinä mukana!! Viime vuoden elokuussa tämä Voice-taival alkoi, ja nyt, kohta 8 kuukautta myöhemmin, saan vieläkin olla mukana. Kaikista hienoista laulajista on tällä hetkellä jäljellä 24.

Olemme harjoitelleet täällä Turun Logomossa jo keskiviikosta asti esityksiä, ja ei voi muuta sanoa, kun että hommat on isolla! En ole itse asiassa hirveän paljon uskaltanut muiden harjoituksia seurata, ettei menisi pupu pöksyyn itsellä. Täytyy keskittyä vaan omaan esitykseen sataprosenttisesti. Mutta mitä tuossa on nyt kuitenkin kuikuillut, niin todella massiivinen ja taitavasti rakennettu show on tulossa.

Henki täällä Logomossa muiden laulajien kanssa on aivan superhyvä. Siitä kiitos kaikille kanssalaulajille, ettei mene liian kilpailuhenkiseksi. Oma suoritus vaan jännittää hiukan enemmän kun ennen, koska live on aina live.. Onneksi olen saanut tukea kanssalaulajilta. On ihan mieletöntä, kun ei tarvitse stressata kampauksista ja meikeistä eikä vaatteista, kun täällä on niin supertiimi niitä miettimässä. Oikeasti saa vaan keskittyä musiikkiin. Annette stylisti löysi mulle hienon mekon, mikä heti tuntui omalta. Mutta on mulla oma kauneustiimini Oulussakin. 🙂 Hetki kauneudelle ja komeudelle sekä kynsistudio New Nails. Pus pusit sinne tytöille!

On niin laitettu kynsiä ja ripsiä ja naamiota kasvoille, että kyllä kelpaa ainakin sen puolesta liveihin mennä. Olen harjoitellut lauluakin kovasti, sitähän tänne on tultu tekemään.

Jännitys oli eilen illalla niin kova, että aloin jo miettimään, että jos kotiinlähtö tulee, niin olen tosi ylpeä, että Reetan kanssa saatiin laulaa niin hieno kaksintaisteluesitys. Ainakin siitä voin olla ylpeä joka tapauksessa, miten nyt tänään käykään. Olen saanut tosi paljon hyvää palautetta. Ihan ylitsevuotavan paljon oikeastaan. En edes tiedä, miten vastaisi, kun kaikki sanat tuntuu vähäpätöisiltä sen rinnalla, miten monet ovat kehuneet niin kauniilla sanoilla. Kiitos niistä ja toivotaan, että saan olla mukana myös tämänkin viikon jälkeen!

Jos haluat äänestää mua illalla, niin

lähetä viesti 7 numeroon 17224,

mutta vasta lähetyksen aikana, että tulee varmasti perille. Kiitos! 😉 Inga